Bojan Popović u crveno-belom

Photo

Crvena zvezda angažovala je novo pojačanje. Posle operacije levog kolena na koju je bio primoran Vuk Radivojević i zbog koje će pauzirati nekoliko meseci, Zvezda je bila prinuđena da pronađe zamenu pa je izbor pao na Bojana Popovića (28, 191).

Iskusni organizator igre potpisao je ugovor na godinu dana.

Bojan Popović karijeru je počeo u FMP-u za koji je igrao od 2001. do 2005. godine. Sa panterima je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća 2003. i 2005. godine, a 2004. okitio se i šampionskim prstenom u regionalnoj ligi.

Od 2006. godine borbeni plej je imao zapaženu internacionalnu karijeru. Branio je boje moskovskog Dinama sa kojim je 2006. godine osvojio ULEB kup, Unikahe, Bruese, Lijetuvos Ritasa, Efes Pilsena, Kahasola i Alikantea.

Popović ima i reprezentativnog iskustva, a sa nacionalnim timom je takođe osvajao trofeje. Sa univerzitetskom selekcijom je u Koreji osvojio zlatnu medalju, a na Evrobasketu u Poljskoj 2009. osvojio je srebrno odličje.

- Dugo sam tokom leta trenirao sa ekipom. Jedno vreme sam radio i sa ekipom Radnički basket, ali sam se od nedavno ponovo priključio treninzima Zvezde. Dogovor je zaista bio samo da treniram dok ne pronađem angažman, ali u poslednjih par dana intenzivirani su razgovori. Kada su pregovori konkretizovani brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo – bio je prvi komentar Popovića, koji je potom dodao:

- Trudiću se da u igri ispunjavam zahteve trenera Pešića. Maksimalno ću pokušati da pomognem ekipi kako bismo zabeležili dobre rezultate ove sezone. Veliko mi je zadovoljstvo što ću nositi crveno-beli dres – zaključio je Popović.

Komentari

  • Ivica Djordjevic12.10.2011 - 17:08
    49+
    4-
    Tooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.