Peković u Zvezdi

Photo

KK Crvena zvezda DIVA nastavila je sa angažovanjem talentovanih igrača. Prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima potpisao je Radoslav Peković (1994, 215), jedan od najperspektivnijih centara u svom godištu. Peković je rođeni Novosađanin, ali je prethodnih godinu ipo dana proveo u taboru ljubljanskog Slovana. S obzirom da je napunio 18 godina, odlučio je da prvi profesionalni ugovor potpiše sa Crvenom zvezdom. Talentovani centar se obavezao na četvorogodišnju vernost crveno-belima i igraće za juniorski tim koji sa klupe predvodi trener Slobodan Klipa.

Peković je juniorski reprezentativac Srbije, a sa našom selekcijom do 18 godina je na minulom nezvaničnom šampionatu sveta za juniore u Manhajmu osvojio srebrnu medalju.

Peković nije krio svoje oduševljenje dolaskom u Zvezdu:

- Presećan sam. Ovo je ostvarenje dečačkog sna jer sam od malena navijao Zvezdu, gledao sam mnoge utakmice i sve pobede i poraze sam veoma emotivno doživljavao – preneo je prve utiske Peković po dolasku u Zvezdu.    

Komentari

 • Gost 1031.08.2012 - 04:37
  7+
  0-
  Bravo majstoreeee, sve najbolje ;))
 • Raco30.08.2012 - 23:52
  7+
  2-
  Nemoj da se u obrazis ! :D Srecno brate moj bilo, Zvezda je zivot !
 • zvezdas.s.30.08.2012 - 18:21
  7+
  0-
  Bravo za upravu,sa Risticem cinice ekstra tandem na centarskim pozicijama.Trebalo bi dovesti i Radicevica .

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.