Petar Popović ponovo u crveno-belom

Photo

Crvena zvezda znatno je ojačala centarsku liniju. Novi igrač u taboru crveno-belih je Petar Popović (32, 211). Iskusni centar potpisao je ugovor na godinu dana, a zanimljivo je da Popović po treći put oblači crveno-beli dres. Prethodno je Zvezdin član bio u sezoni 2000/01. i 2006/07. Popović je karijeru počeo u subotičkom Spartaku, a branio je boje Hemofarma, Benetona, Huventuda, Estudijantesa i Spartaka iz Sankt Peterburga.

Prošle sezone u dresu Spartaka u ruskom šampionatu prosečno je beležio 8,3 poena i 3 skoka po utakmici, dok je Evročelendž kupu imao učinak od 9 poena i 3,9 skokova u proseku.

Sa Hemofarmom je 2005. osvojio NLB ligu, a 2006. godine sa Benetonom je bio šampion Italije, a 2008. sa Huventudom trijumfovao je u Evrokupu. Popović je svojevremeno bio i član naše reprezentacije i to na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.

 

Komentari

Trenutno nema komentara.

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.