Poverenje u mladi tim

Photo

U sredu, 06.10.2010 godine na Malom Kalemegdanu, održana je promocija Košarkaškog kluba Crvena zvezda za sezonu 2010/2011.

Generalni menadžer Mirko Pavlović izneo je očekivanja za predstojeću sezonu: "Vreme je da Zvezda počne da igra dobru košarku, a jedini put do tog cilja je temeljan rad. Svesni smo da će u predstojećoj sezoni biti iskušenja i poraza, svesni smo i da navijači žele pobede, ali od njih tražimo strpljenje. Želimo da se naši momci maksimalno angažovano odnose prema obavezama, da se bore na terenu, a mogu da kažem da su izuzetno dobro radili na pripremama. Sada je potrebno da taj rad prenesu na parket "Pionira". Verujemo u ovaj tim, uradili smo dobar skauting svih igrača koji su dovedeni. Realno, Jadranska liga će ove sezone biti među najjačima u Evropi. U njoj su tri evroligaša i tri kluba koja su igrala kvalifikacije za Evroligu. Takođe, izuzetno je jaka konkurencija u sredini tabele, mislim na klubove poput Zadra, Zagreba,Cedevite, Igokee. Cilj nam je da izborimo opstanak u NLB ligi, a našu šansu tražićemo u "Pioniru". Počela je prodaja sezonskih karata, nadam se maksimalnoj podršci navijača. Žeimo da sačuvamo okosnicu tima za sledeću sezonu".

Prisutnima se obratio i glavni trener Mihailo Uvalin: "Od medija i navijača očekujemo podršku i strpljenje. Imamo težak raspored na startu, sa dva gostovanja. Prvo idemo češkom Nimburku koji je selektirao tim za evroligaške kvalifikacije, potom putujemo u Podgoricu, a znate da je Budućnost pobeđivala Zvezdu i u godinama kada je ona bila daleko jača".

Treneru Uvalinu će pomoćnici biti nekadašnji igrač crveno- belih Velibor Radović i Srđan Flajs. O kondiciji igrača će se brinuti iskusni stručnjak Petronije Zimonjić.

Spisak igrača za sezonu 2010/2011: 4 Aleksandar Cvetković 5 Luka Drča 6 Džamar Jang 9 Uroš Mirković 10 Nemanja Arnautović 11 Lazar Radosavljević 12 Darko Balaban 13 Stevan Jelovac 14 Dušan Katnić 16 Nemanja Nedović 18 Strahinja Milošević 19 Uroš Nikolić 20 Ivan Marinković 33 Boris Bakić.

Treba pomenuti da je u timu i Strahinja Dragićević koji se uspešno oporavlja od povrede. Crvena zvezda prvu utakmicu igra u subotu 09.10.2010 godine, protiv češke ekipe Nymburk.

Komentari

Trenutno nema komentara.

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.