Rastanak sa Almondom

Photo

KK Crvena zvezda DIVA sporazumno je raskinula ugovor sa Amerikancem Morisom Almondom. Stručni štab i rukovodstvo crveno-belih nije bilo zadovoljno igrama američkog internacionalca pa je došlo do okončanja saradnje.

Almond je doveden kao veliko pojačanje, sa oreolom najboljeg strelca razvojne NBA lige i nekadašnjeg 25. pika na draftu, ali 27-godišnji krilni košarkaš nije opravdao očekivanja. Na dosadašnjih pet utakmica prosečno je beležio šest poena uz samo 38 odsto realizacije i 3,6 skokova po meču.

Završetkom saradnje sa Almondom KK Crvena zvezda DIVA u najskorijem roku pokušaće da pronađe adekvatnu zamenu i igrača koji će u značajnoj meri doprineti poboljšanju rezultata. Ambicije KK Crvena zvezda DIVA u ovoj sezoni i pored slabijeg starta ostaju iste, neće se menjati. Ali, ono što će stručni štab i rukovodstvo kluba zahtevati da se promeni je svakako odnos i pristup igri celukupnog igračkog kadra i mnogo veća brobenost u nastavku sezone.

Komentari

 • Branimir Kojić21.10.2012 - 22:32
  8+
  30-
  Logična odluka naših čelnika a moje mišljenje je da treba dati šansu Andriji jer garantujem da je reč o igraču reprezentativnog kalibra,a ako već planira uprava da dovede nekog igrača neka to bude neki centar jer mislim da na tu fali nešto ...
 • milke21.10.2012 - 21:21
  15+
  1-
  Sve je to u redu,dobio je otkaz nije pokazao nista. Realno da smo dobili sve utakmice sacekali bi jos malo da se uigra, ovako ne. LUKA MITROVIC!!! Ne razumem zbog cega ni MINUT! nije odigrao??
 • zvezdas.s.21.10.2012 - 21:17
  11+
  3-
  Nazalost nista nije pokazo,mozda ga je trebalo istrpeti jos par utakmica.
 • UrosBg21.10.2012 - 14:26
  8+
  4-
  Ocekivani rasplet nakon katastrofalno loseg pocetka sezone u ABA ligi. Verujem da ce biti jos promena, nadam se na bolje. Blizi se i pocetak nastupa u Evrokupu, a stvari ne izgledaju dobro. http://hoopsuniverse.net
 • Srdjan21.10.2012 - 13:17
  36+
  1-
  Po meni, izuzetno los potez...Cini mi se da je Almond bio UBEDLJIVO " najnormalniji " od tri Amerikanca...Jedino ako nije bilo nekih problema sa disciplinom, u sta sumnjam...

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.