Samardžiski potpisao za Zvezdu

Photo

Crvena zvezda Telekom angažovala je novo pojačanje, a novi član crveno-belih je centar Predrag Samardžijski (216, 1986). Makedonski reprezentativac sa crveno-belima potpisao je ugovor do kraja sezone.

Samardžiski je karijeru počeo u Partizanu, a potom je pet godina nosio dres FMP-a. Internacionalnu karijeru započeo je u dresu turskog Olin Edirnea, a potom je prešao u redove Lijtuvos ritasa. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Makedonije, a za seniorski tim je igrao na Eurobasketu 2011.

Samardžiski bi u Beograd trebalo da doputuje u nedelju, a za Crvenu zvezdu bi trebalo da debituje u sredu u duelu četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evrokupa protiv Uniksa.

Komentari

 • Sale25.01.2013 - 23:44
  68+
  1-
  Pedja,ne zanima nas statistika,hocemo srce na teren i samo hrabro.. dobrodosao..
 • ica25.01.2013 - 22:00
  57+
  1-
  svaka cast

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.