Tadija se vratio u Zvezdu

Photo

Crvena zvezda Telekom dobila je novo pojačanje. Reč je o bivšem kapitenu crveno-belih Tadiji Dragićeviću (1986, 205).

Posle povrede Luke Mitrovića, rukovodstvo kluba je zajedno sa stručnim štabom tražilo adekvatnu zamenu, a želja je bila da se dovede proveren domaći igrač sa dokazanim i ljudskim kvalitetima. U ovoj odluci se nije žurilo, a čim se ukazala prilika angažovan je Tadija Dragićević kome je istekao ugovor sa Anadolu Efesom.

Dragićević je ove sezone u dresu tima iz Istanbula na 10 evroligaških utakmica prosečno beležio 6,2 poena i 1,9 skokova, a sa Zvezdom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Treba istaći da je Dragićević u crveno-belom dresu odigrao ukupno 204 utakmice i postigao 2316 poena. Za Zvezdu je debitovao u sezoni 2004/2005, a sledeće sezone je igrao na pozajmicu za Megu. Potom se vratio u redove crveno-belih gde se zadržao sve do januara 2010. godine kada je započeo internacionalnu karijeru. Branio je boje Rome, Albe, Bjele, Azomvaša, a do pre nekoliko dana bio je član Anadolu Efesa sa kojim je izborio plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

- Mnogo mi je drago kako je sve ispalo. Desilo se sve jako brzo i mnogo sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu, jer je to moja druga kuća. U prošlosti je bilo uspona i padova ali ja se sećam samo lepih stvari. Zvezda me je u potpunosti afirmisala i veoma sam zadovoljan što sam ponovo tu – bile su prve reči Dragićevića posle potpisivanja ugovora u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu.

- Pratio sam Zvezdine utakmice ove sezone i mislim da imamo odličan tim. Dosta je utakmica ipred nas, a ja ću se potruditi da se uklopim što prejer želim da pokušam što više da pomognem ekipi da napravi što bolje rezultat. Svim navijačima Zvezde želim da čestitam Novu godinu i jedva čekam ponovni susret sa njima – zaključio je Dragićević.

Komentari

Trenutno nema komentara.

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.