Zvezda u Zadru

Photo Nemanja Nedovic

U 18.kolu NLB lige, košarkaši Crvene zvezde igraju kao gosti protiv ekipe Zadra.

U četvrtak, ekipa sa Malog Kalemegdana je krenula put Zadra gde ih u subotu očekuje jedan od važnijih mečeva u regionalnom takmičenju.

Pred tu utakmicu, svoja očekivanja izneo je prvi trener Mihailo Uvalin:

Sutrašnji meč je za obe ekipe od velike važnosti ali sigurno nije odlučujući u borbi za opstanak, jer posle ove ima još osam kola u NLB ligi. Ova utakmica će biti puna nervoze i emocija ali naša ekipa mora da u ovaj meč uđe „hladne“ glave i da pokušamo da vratimo pobedu protiv glavnog konkurenta za opstanak“.

Svi preduslovi za dobru utakmicu postoje i sugurno nas čeka jedna „vruća“ atmosfera u punoj hali. Jednostavno, mi moramo da naučimo da igramo pod pritiskom i tenzijom ukoliko želimo da izborimo opstanak u NLB ligi. Moji momci će ući maksimalno u meč i svi se nadamo uspehu u sutrašnjem okršaju“, dodao je Uvalin.

Put Zadra, sa ekipom je pošao i Zvezdin kapiten Boris Bakić, koji bi posle devet meseci mogao da pomogne svojim saigačima u važnom meču.

Utakmica se igra u subotu, 22.januara sa početkom u 17 časova.

Komentari

Trenutno nema komentara.

Postavite Komentar

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. KK Crvena zvezda nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

Od čitalaca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti. Komentari koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara neće biti objavljeni, kao ni polemike između komentatora, osim ukoliko se drugačije ne proceni.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku sajta i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu KK Crvena zvezda).

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese KK Crvena zvezda jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove KK Crvena zvezda.